PersonalTerece Byrstedt

Jag är förskolechef och legitimerad förskollärare med interkulturell inriktning. Som pedagogisk ledare och chef för förskollärare, barnskötare och övrig personal i förskolan har jag det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med målen i läroplanen. Jag har lång erfarenhet av förskoleverksamheter och utvecklingsarbeten inom förskola och skola. Jag är nyfiken på barns lärande och hur kvalitén i förskolan kan utvecklas för att skapa goda villkor för lärande och utbildning. Min ambition är att skapa en trygg omsorg för barn i en god pedagogisk miljö. Att förskolan ska var rolig och att alla som deltar ska få uppleva sig vara en tillgång till gruppen. Jag är född och uppvuxen i en förort norr om Stockholm med djur, natur och båtliv. Idag bor jag med min familj mitt i Stockholm. Jag har tre barn och ett barnbarn. På min fritid gillar jag att spela golf, åka skidor, läsa böcker i en hängmatta eller bara sitta på landet och titta på havet.
Charlotte Terland

Jag heter Charlotte Terland, är leg. förskollärare och gick min utbildning i Härnösand. Innan dess var jag ögonsköterska. Som förskollärare jobbade jag ett par år i Sundsvall innan vi flyttade till Österrike och 2000 flyttade vi till Bryssel där jag jobbade på Skandinaviska skolan. Väl i Sverige igen jobbade jag i Enebyberg i några år innan jag började plugga till massageterapeut. Nu jobbar jag på Les Melodies sedan augusti 2016, i grupp Flûte som är för 1-3 åringarna.
Sanae Himdi

Mitt namn är Sanae Himdi. Jag är född i Marrocco, men eftersom min far tidigt valde att flytta till Frankrike för jobb så bosatte vi oss där. Jag var då ungefär 5 år gammal. Mina föräldrar bor idag kvar i Frankrike men jag flyttade 1994, med min dåvarande man till Sverige. Jag brukar under sommartid besöka både Frankrike och Marocco och hälsa på min släkt. Jag känner att båda dessa länder och även Sverige är en del av mig. I början av min tid i Sverige så jobbade jag i ett skrädderi, hjälpte till att sy och ta emot kunder. 2003 kom jag i kontakt med franska kyrkan och började jobbade där med att laga mat och andra uppgifter. Jag har en stor passion för att jobba med barn och i Franska kyrkan fick jag möjlighet till att börja med detta. Först hade jag vikariat men blev snabbt anställd på heltid. Jag trivs fantastiskt bra på mitt jobb och jag utvecklas ständigt i mitt dagliga arbete med barnen. Min personlighet präglas av noggrannhet och engagemang. Jag är utåtriktad och hjälpsam. På min fritid så umgås jag med mina två egna tonårsbarn, 16 och 18 år gamla. Vi bor på Gärdet i Stockholm och området häromkring med närhet till natur och stad, tilltalar mig mycket. Jag har även ett stort intresse av matlagning.
Clemence Cayet-Gillot

Efter att ha studerat färdigt min barnomsorgsutbildning i Frankrike arbetade jag i olika förskolor i Nantes. 2012 upptäckte jag en Montessoriförskola som helt ändrade min vision kring barns lärande. Några månader senare flyttade jag till Canada för att bredda mina kunskaper. Via Danmark kom jag till Sverige för att fördjupa mig i Montessori och era förskolor.
Charlotte Vielfaure

Jag heter Charlotte och är 26 år gammal, född och uppvuxen i Frankrike, Ardèche, ett bergigt område i södra Frankrike. Som 18-åring flyttade jag till Lyon för att studera där jag tog en magisterexamen i undervisning och lärande. Sedan arbetade jag 4 år på en förskola och skola med barn mellan 3-10 år. I augusti 2017 följde jag min partner till Sverige då han fått jobb på ett forskarlaboratorium. Jag sökte mig till Les Mélodies och gruppen Tambour för att jobba med min passion, barn. Jag trivs väldigt bra i Sverige och Stockholm och tillbringar helgerna med att upptäcka staden.Crèche Les Melodies - Linnégatan 78-80 - 115 23 Stockholm - Suède