Personal



Anne Laszlo

Info inom kort.




Charlotte Terland

Info inom kort.




Sanae Himdi

Mitt namn är Sanae Himdi. Jag är född i Marrocco, men eftersom min far tidigt valde att flytta till Frankrike för jobb så bosatte vi oss där. Jag var då ungefär 5 år gammal. Mina föräldrar bor idag kvar i Frankrike men jag flyttade 1994, med min dåvarande man till Sverige. Jag brukar under sommartid besöka både Frankrike och Marocco och hälsa på min släkt. Jag känner att båda dessa länder och även Sverige är en del av mig. I början av min tid i Sverige så jobbade jag i ett skrädderi, hjälpte till att sy och ta emot kunder. 2003 kom jag i kontakt med franska kyrkan och började jobbade där med att laga mat och andra uppgifter. Jag har en stor passion för att jobba med barn och i Franska kyrkan fick jag möjlighet till att börja med detta. Först hade jag vikariat men blev snabbt anställd på heltid. Jag trivs fantastiskt bra på mitt jobb och jag utvecklas ständigt i mitt dagliga arbete med barnen. Min personlighet präglas av noggrannhet och engagemang. Jag är utåtriktad och hjälpsam. På min fritid så umgås jag med mina två egna tonårsbarn, 16 och 18 år gamla. Vi bor på Gärdet i Stockholm och området häromkring med närhet till natur och stad, tilltalar mig mycket. Jag har även ett stort intresse av matlagning.




Clemence Cayet-Gillot

Info inom kort.




Angèle Blessy

Jag heter Angèle Blessy. Jag har tre döttrar och jag kommer från Kongo. Jag har utbildat mig till barnskötare i Finland där jag bodde i 15 år. Som person är jag lugn och jag har ett enkelt förhållningssätt till barnen. Jag tycker mycket om att arbeta med barnen, lyssna och hjälpa dem samt uppmuntra dem. Jag arbetar med gruppen Flûte och jag fokuserar framförallt på att lära sig att ta hand om sig själv.




Guillaume Masse

Jag heter Guillaume. Jag är född i Cannes i Frankrike och jag är 28 år. Jag har sex års erfarenhet med att arbeta med små barn och har varit på Les Melodies de senaste två åren. Under denna tid har jag lärt mig vikten av barnets utveckling, samspel med andra personer och respect för varandra. För mig är det viktigt att lyssna på barnen och på så vis kan jag utveckla mina kunskaper. På min fritid är jag fotbollstränare för ungdomar i åldrarna 15-18 år.








Crèche Les Melodies - Linnégatan 78-80 - 115 23 Stockholm - Suède